Начало » КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ - условия за публикуване

КУРСОВЕ И ОБУЧЕНИЯ - условия за публикуване

 

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ

РЕГИСТРАЦИЯ:

1.Регистрацията в сайта е задължителна за желаещите да публикуват информация за предстоящи курсове, обучения, рекламни банери и рекламни карета.

2. Регистрацията в сайта се извършва от бутона РЕГИСТРАЦИЯ така, че всеки регистриран потребител има достъп до персонален администратор и възможност да управлява съдържанието в персоналния си ПРОФИЛ.

3. Влизайки в своя профил вие можете да публикувате безплатни обяви, заявки за банери и реклама, а също така и да редактирате, изтриване и обновяване съдържанието на вашите обяви и потребителски профил.

4. При регистрация в Kursove-obiavi.bg се изисква информация за реално съществуващи податели. Ние използваме тази информация само за предоставяните услуги. Kursove-obiavi.bg се задължава да не предоставя тази информация на трети страни.

5. Регистрация в сайта е възможно както за фирми и организации така и за частни лица предлагащи обучение или продукти и услуги в областите, ОБРАЗОВАНИЕ, НАУКА, КУЛТУРА и СПОРТ и не нарушаващи общите условия за публикуване на обяви в различните им форми.

6. Вие декларирате, че данните предоставени от вас при регистрация са верни и достатъчни.

7. С цел предоставяне на услугите е необходима комуникация между Вас и Kursove-obiavi.bg посредством имейл. Тази комуникация включва административни имейли, информация за нови функции и услуги от Kursove-obiavi.bg, информация за новини и ново съдържание.

Прекратяване на регистрацията в сайта:

1. Поради нарушаване на условията за ползване.

2. Поради нарушаване на допълнителните условия и напътствия намиращи се в сайта.

3. Поради заявка за прекратяване на акаунта от самите Вас.

4. Поради технически причини.

5. Поради дълъг период на не използване.

6. Kursove-obiavi.bg запазва правото си да прекрати Вашия акаунт и достъп до предлаганите услуги, независимо от изброените по-горе причини, без предварително предупреждение, с или без изрична причина.

Мерки за сигурност:

1. Kursove-obiavi.bg прилага мерки за подсигуряване коректност, актуалност и сигурност на съдържанието и потребителските данни в сайта. Въпреки това, съществува риск. Използвайки сайта Вие се съгласявате, че осъзнавате и приемате този риск.

2. Kursove-obiavi.bg не поема отговорност за коректността, актуалността и сигурността на съдържанието и информацията в сайта.

3. Kursove-obiavi.bg не поема отговорност за коректността, актуалността и сигурността на съдържанието на публикуваните обяви реклами и банери.

4. Kursove-obiavi.bg не гарантира, че сайтът ще бъде непрекъснато достъпен и без технически проблеми.