Начало » Информация за организатори на курсове и обучения

Информация за организатори на курсове и обучения

 

Безплатни обяви за предлаганите курсове, обучения и учебни пособия в България.
Неограничен брой.
Класиране по дата на започване на курса.

Платформата Kursove-obiavi.bg Ви предлага възможност да публикувате актуална информация за предлаганите от вас образование и курсове. След регистрация в сайта всяка организация или физическо лице разполага с индивидуален профил, чрез който лесно и бързо може да управлява съдържанието на своите публикации.
Kursove-obiavi.bg Ви предоставя управление на вашите обяви и реклами чрез ПЕРСОНАЛЕН АДМИНИСТРАТОРСКИ ПАНЕЛ.

РЕГИСТРАЦИЯ И СЪДЪРЖАНИЕ:

Въведените от вас регистрационни данни са достъпни единствено за администраторите на сайта.
Създаване на ПРОФИЛ - ПОТРЕБИТЕЛСКИ ДАННИ .
За да създадете ваш индивидуален профил в полето РЕГИСТРАЦИЯ, Вие въвеждате вашите данни от задължителния списък маркирани със (*).

Управление на ПРОФИЛА:
Вие имате възможност да редактирате информацията съдържаща се във вашия ПРОФИЛ и след одобрение от администратора /не по-късно от 24 часа/ се активира в сайта.

Съдържание на информацията в профила.
- Лого - Видимо в обявата.
- Емайл адрес, достъпен само за администратора на сайта.
- Уеб адрес, достъпен само за администратора на сайта.
- Потребителско име - достъпно само за администратора на сайта.
- Парола - достъпна само за администратора на сайта.

Изтриване на профила. Може да прекратите регистрацията си в сайта по всяко време.

Kursove-obiavi.bg не носи отговорност за  съдържанието на обявите и снимките към обявите. Отговорноста е изцяло на подателите на текст и изображения.

Kursove-obiavi.bg is not responsible for the content of the ads and the photos to the ads. The responsibility lies entirely with the senders of text and images.

РЪКОВОДСТВО - УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО В  АМИНИСТРАТИВНИЯ ПАНЕЛ

ФУКЦИОНАЛНИ БУТОНИ
С помощта на функционалните бутони Вие бързо и лесно ще управлявате предлаганото от вас съдържание.

ФУНКЦИОНАЛНИ БУТОНИ - УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО:

От Бутон "Добавяне на Курс/Обучение, Вие въвеждате нов Курс или Обучение.
От Бутон "Курс/Обучение, Вие преглеждате въведените до момента: Заглавие на Курс/Обучение, Статус, Дата на въвеждане, Преглед на съдържанието, Редакция и изтриване.
От Бутон "Добавяне на Обява", Вие въвеждате нова обява
От Бутон "Обяви-преглед, редакция", Вие преглеждате въведените до момента: Заглавие на Обява, Статус, Дата на въвеждане, Преглед на съдържанието, Редакция и Изтриване.
От Бутон "Добавяне на БАНЕР" - Вие добавяте нов банер
От Бутон "Банер-преглед, редакция" Вие преглеждате: Изображението-картинка, Статус-Активен или не, преглед във страницата на сайта, Редакция и Изтриване.
От Бутон "Добавяне на РЕКЛАМА" - Вие добавяте нова Реклама.
От Бутон "РЕКЛАМА-преглед, редакция" Вие преглеждате: Изображението-картинка, Статус-Активна или не, преглед във страницата на сайта, Редакция и Изтриване.

ФУНКЦИОНАЛНИ БУТОНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛНИТЕ ДАННИ:
Въведените данни са достъпни единствено за администраторите на сайта.
От Бутон "Потребителски данни" Вие виждате въведените от вас Име, Имейл, Телефонен номер и лого.
От Бутон "Промяна на лого", въвеждате ново лого като автоматично се изтрива досегашното. новото лого се проверява от администратор.
От Бутон "Промяна на паролата", Вие може да смените въведената до момента парола.
От Бутон "Промяна на имейл", Вие може да смените въведения до момента.
От Бутон "Промяна на телефон", Вие може да смените въведения до момента.
От Бутон "Изтриване на профил", Вие може да изтриете вашата регистрация в сайта.

УСЛОВИЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ:

Срок на обявата - 30 календарни дни от датата на публикуване. Вие декларирате, че всички публикувани от вас обяви са за реални и актуални форми на обучение или продукти и декларирате, че:

1. Регистрацията в сайта е коректно въведена.

2. Заглавието на обявата трябва да е с конкретно наименование на курс или обучение, релативно към списъка с обучения в раздел категории.

3. Задължително е коректното попълване на информацията в раздели: КАТЕГОРИЯ, МЕТОД НА ОБУЧЕНИЕ и НАСЕЛЕНО МЯСТО.

4. Задължителни за попълване са всички абзаци маркирани със знак (*).

5. Снимките и графичните изображения трябва да са с добро качество на изображението и формат (.png .jpg)

6. Снимковия материал публикуван в обявата трябва да е в съответствие с обучението което се предлага или да отговаря на политиката на сайта.

7. Всички изображения преминават през одобрение от администратор.

8. Не се допуска публикуването на повече от едно обучение в една и съща обява.

9. Редактиране е необходимо при извършване на корекции и отстраняване на грешки във вече публикувани обяви. В случай че редактираната обява не съответства на условията за ползване на сайта или е подменена с обява за друга позиция, обявата няма да бъде одобрена.

10. Редактиране на заглавие се допуска с цел отстраняване на евентуални грешки, в рамките на 24 часа от публикуване на обявата, след което заглавието автоматично се запазва.

11. Не се допуска публикуване на обява с упоменато повече от едно населено място. За допълнително населено място може да добавите отделна обява.

12. Не се допуска добавяне на населени места в текста на обявата различаващи се от посоченото в предвиденото за това поле.

13. Обявата не може да съдържа дискриминиращи текстове и изисквания.

14. Обявата трябва да съдържа пълната информация необходима на кандидатите по обявите.

15. Не се допуска използване на обяви за рекламиране на продукти, услуги или сайтове, предложения за присъединяване към социални медии, регистрации, участия в игри, политически коментари и анализи и други несъответстващи на политиката и целите на сайта обяви.

16. Не се допускат линкове към социални мрежи, страници и имейли в обявата (в съдържанието или изображенията) не съответстващи с политиката на сайта.

17. Вашата обява може да съдържа: препратки към Вашия сайт ( линк ), с цел да рекламира предлагания от вас курс, форма на обучение или продукти съответстващи с политиката на сайта.

18. Текстове и изображения, които нарушават или не зачитат основни човешки, интелектуални или публични права, или да са сексиски, нецензурни, обидни, заплашителни, клеветнически, омразни или с неприличен характер, което би могло да постави в неудобно положение или да оскърби трето лице.

19. Вие се съгласявате, че ще използвате Kursove-obiavi.bg в съответствие с настоящите условия и действащото българско законодателство.

20. Kursove-obiavi.bg запазва правото си да отстрани, поиска редактиране или редактира обяви, които по своя преценка счита за неприемливи.

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ

Kursove-obiavi.bg запазва правото си да откаже или прекрати предоставяната услуга в следните случаи:
1. Юридическото лице извършва сходни на настоящия сайт дейности.

2. Когато има подозрения за нарушаване условията на ползване.

3. Съдържанието в Kursove-obiavi.bg e собственост на Kursove-obiavi.bg и/или на неговите партньори, доставчици и клиенти. Вие не може да продавате, модифицирате, дистрибутирате или показвате не принадлежащо ви съдържание с публична или търговска цел под каквато и да е форма.

4. Публикуваните контакти на фирми и представители на обучаващи организации, могат да бъдат използвани единствено по предназначение, а именно кандидатстване по обявените позиции. С приемането на общите условия на сайта Вие се съгласявате да не използвате тези контакти по никакви други поводи, включително и за маркетингови и промоционални цели. С цел гарантиране надеждността и сигурността на услугата, Kursove-obiavi.bg запазва правото си да потърси съдействие от компетентните органи при груби нарушения на условията за ползване.

Как да използваме Услугите и Съдържанието в Сайта:

- Обявите и тяхното съдържание са изцяло отговорност на публикуващите обявите.

- При обяви с външен линк, кандидатстването става чрез външен сайт, за който Kursove-obiavi.bg не носи отговорност.

- Вие сами решавате по кои обяви да изпратите Вашите запитвания. За целта, преди кандидатстване Ви препоръчваме да потърсите повече информация за Предлагащите обучения както в Сайта, така и от други източници.

- Kursove-obiavi.bg не е посредник и не участва по никакъв начин в избора на потребителите или последваща комуникация и договаряне на условия между страните. Решенията за това каква информация да изпратите, в какви договорни отношения желаете да влезете и при какви условия, са изцяло отговорност на двете страни (предлагащ и търсещ).

- Kursоve-obiavi.bg не е страна по тези взаимоотношения и поради тази причина, в случай, че считате, че Предлагащите обучение или продукти не спазват обявените или договорените условия и/или техните действия не са в съответствие със закона, е необходимо да уведомите компетентните държавни органи, в чиито компетенции и правомощия е извършването на съответните проверки и предприемане на действия спрямо Предлагащите обучения и продукти.

- Ползването на Услугите от потребителите е на техен собствен риск и отговорност.

- Публикуваните контакти на организатори на обучения и продукти, а също така и на техни представители, могат да бъдат използвани единствено по предназначение, а именно във връзка с кандидатстване по обявени курсове-обучения и продукти. Вие се задължавате да не използвате тези контакти по никакъв друг повод.

За нарушения и въпроси; info@kursove-obiavi.bg